Koupelnový nábytek nebo umyvadlo ve stejném materiálu, jako je dlažba a obklady v koupelně či ve sprchovém koutě?

Zákazník si může vybrat z imitace mramoru, kamene a betonu. Jen imitace mramoru je k dostání ve více než deseti odstínech. V nabídce je pět kolekcí koupelnového vybavení s umyvadly a skřínkami v různých rozměrech. Takto vybavená koupelna je opravdu originální,“ popisuje Martin Bezděk, jednatel společnosti M. B. Keramika, která zastupuje na českém trhu dodavatele komplexního zpracování koupelen, italskou firmu Mirage. V designu mramoru nábytek vynikne nejvíce, takže je sladění vhodné právě pro milovníky této imitace. Povrchy jsou navíc díky snadné čistitelnosti vhodné do jakéhokoliv prostoru.

Přesnost na míru

Kromě originality vyniká toto řešení precizním provedením. Koupelnový nábytek ve zvoleném designu totiž přijde přímo z výroby, takže je ihned připraven k instalaci. „Každý si může vybrat nejen požadovaný rozměr koupelnového nábytku, ale také třeba to, kde přesně chce mít v umyvadle umístěnou baterii či odtok ve sprchovém koutě,“ přibližuje Alessandro Bianchi ze společnosti Mirage. Záleží jen na zákazníkovi, ať už chce mít výřez vlevo, vpravo či ve středu materiálu, jakékoliv řešení je možné.

Zájemce tedy může sladit například velkoformátovou dlažbu a obklady s obložením vany či sprchového koutu. K dispozici je i elegantní řešení pro sprchové vaničky a odtoky. Ve stejném designu jsou pak dostupné i další doplňky, jako je například koupelnové umyvadlo, umyvadlové skřínky a koupelnové skřínky. Výsledek působí luxusním a elegantním dojmem.