Vy to navrhnete…… my to vytiskneme!

Propůjčte Vašemu mistrovskému dílu vlastní individuální design!

Společnost TIGER, působící v chemickém průmyslu, vyvinula technologii, která spojuje přednosti dvou technologií v jeden systém, umožňující individualizaci a personalizaci vašeho projektu jak v oblasti venkovní tak i vnitřní architektury.

TIGER ArchiPrint je kombinací technologie práškového lakování (TIGER Drylac® Serie 168) s technologií digitálního potisku při využití UV-LED venkovních tiskařských barev (TIGITAL® Serie 134/1.1)

Tento systém byl vyvinut za účelem dosažení dlouhodobé životnosti, vynikající UV odolnosti, barevnostní stálosti a maximální dekorativní a estetické ochrany investice.

Systém byl podroben přísným testům kvality a následně oceněn certifikací IFO podle Specifikace QUALIDECO, Class 1 a Class 2 včetně Certifikace pro čištění fasádních elementů podle DIN ISO 105-X12.

K potisku je možné využít i jiný substrát než je lakovaný povrch práškovou barvou (např. povrch lakovaný tekutými barvami) – je vsak nutné provést technické odzkoušení.

Povrchová úprava se ubírá směrem k TIGITAL®

Copyright TIGER Coatings Kundra fotolia
Source: © Kundra_fotolia | TIGER Coatings
pulverlack tinte system grundlage cz
Source: © Kundra_fotolia | TIGER Coatings

PERFEKTNĚ SLADĚNÉ KOMPONENTY SYSTÉMU

ODBORNÉ PORADENSTVÍ JIŽ VE FÁZI PŘÍPRAVY PROJEKTU

Od počátečního nápadu až po hotový objekt. Společnost TIGER doprovází a podporuje váš projekt od samého počátku. Náš kompetentní tým Vám rád poradí s výběrem barvy a designu a podpoří vás při technické realizaci.

Copyright TIGER Coatings Meeting
Source: © TIGER Coatings

NEOMEZENÝ PROSTOR PRO VAŠI KREATIVITU V DESIGNU

Žádné limity pro Vaši kreativitu: TIGER ArchiPrint umožňuje natisknout jakýkoli motiv nebo obrázek na váš objekt. Na vyžádání vám rádi doporučíme designovou agenturu, která vám poradí s designem vašeho uměleckého díla.

Fotolia 129500839 XXL TIGER Fassade
Source: © REDPIXEL – stock.adobe.com

PRÁŠKOVÝ POVLAK TIGER DRYLAC®

Funkce, estetika a dlouholeté zachování hodnoty: Pro povrchovou úpravu vaší fasády je použit speciální práškový lak TIGER Super Durable. K dispozici je nespočet odstínu a efektů a stejně tak i poskytovaná limitovaná záruka.

PŘIZPŮSOBENÍ K DIGITÁLNÍMU POTISKU

Váš požadovaný motiv na hliníku nebo na jiném substrátu:
Nejmodernější digitální potisk s vynikající UV odolností a barevnou stálostí. Tiskařské barvy TIGITAL® vzbuzují silné vizuální emoce a podtrhují estetiku vašeho objektu.

Copyright TIGER Coatings print
Source: © TIGER Coatings

VŠESTRANNÉ, KREATIVNÍ, EKOLOGICKÉ.

TIGER ArchiPrint kombinuje výhody technologie ekologického lakování práškovými barvami s inovativními řešeními digitálního potisku.

Výsledek: snadno udržovatelná a super odolná hliníková fasáda s výrazným charakterem a formátem.