Prefabrikovaný SANITÁRNÍ BOX firmy REHAU si klade za cíl výrazně zvýšit rychlost práce při montáži sanitární techniky a současně eliminovat chyby, které by mohly při vlastní instalaci vzniknout.

Sanitární box je jednoduché řešení, které v podobě předpřipraveného prvku umožní velmi snadnou a rychlou montáž například umyvadla na vodovodní instalaci. Vše potřebné je připraveno v jediném komponentu a investor má jistotu, že provedená práce systému napojení bude natolik precizní, že výrazně eliminuje riziko pozdější reklamace.

Hlavní předností instalačních boxů REHAU je rychlost. Samotná instalace je ve srovnání s běžnými komponenty až o 70 % rychlejší. Sanitární box je konstruován pro univerzální potrubní systém RAUTITAN. Obsahuje všechny přípojné prvky pro vodovod a kanalizaci.

967 D084
Zdroj: REHAU

Vše je kompaktně zabudované v PUR pěnové tepelné izolaci, přičemž box má středový kříž včetně zvýrazněných drážek k přesnému vyrovnání pro připojení na stěnu. Instalace je tedy velmi jednoduchá (REHAU uvádí, že trvá maximálně 20 minut).

Pro lepší přídržnost omítky je povrch instalačního boxu strukturovaný. Díky perfektní tepelné a zvukové izolaci, která je, jak bylo již zmíněno, součástí kompaktního boxu, se vyloučilo riziko možné kondenzace vodních par.

967 D091
Zdroj: REHAU

Místo velkého množství obvyklých komponentů potřebuje instalatér pouze jediný, a to výrazně zvyšuje bezpečnost celého systému připojení a tím pádem i minimalizuje možné pozdější reklamace. Prakticky byla vyloučena možnost vzniku netěsnosti v důležitých připojovacích místech.

REHAU instalační box je nabízen ve dvaceti provedeních a je proto vhodný prakticky pro všechny známé druhy instalací. V nabídce je také množství přídavného příslušenství. Pomocí instalačního boxu rychle a kvalitně připojíte sanitární techniku na omítku, pod omítku, do sádrokartonových stěn a je vhodný rovněž pro dřevostavby.