Praktická koupelna se bez radiátoru neobejde

Navrhněte si ho pohodlně a bez cestování ze svého domova v novém online konfigurátoru na www.zehnder-konfigurator.cz, ať už pro sušení ručníků nebo vytápění. Můžete volit z nabídky nejprodávanějších radiátorů i novinek od švýcarského výrobce Zehnder. Spojují v sobě prvotřídní kvalitu, dokonalou funkčnost a výjimečný design. Vytvoří domov nejen teplejší, ale i krásnější.

Zdroj: © Zehnder Group. Téměř všechny koupelnové radiátory Zehnder existují rovněž v kombinovaném nebo čistě elektrickém provedení, s esteticky skrytou topnou tyčí, pohodlnou regulací vytápění dálkovým ovladačem a zárukou úsporného provozu. Splňují směrnici EcoDesign.

Konfigurací získáte specifikaci zvoleného designu, barvy a rozměru radiátoru s příslušenstvím, objednacími čísly, technickými údaji a cenou. Po ukončení konfigurace si návrh stáhnete v Excelu nebo odešlete emailem. Poslouží Vám k objednání radiátoru u nejbližšího certifikovaného prodejce designových radiátorů Zehnder, jejichž přehled získáte na konci konfigurátoru. V rámci dlouhodobé Akce Colours free můžete navíc pořídit 10 typů nejoblíbenějších koupelnových radiátorů v 6 nejžádanějších barvách za cenu radiátoru v základní bílé barvě RAL 9016.