100% HLINÍK! ZÁRUKA 40 LET! Více než 75letá tradice 100% hliníkových střech PREFA se snoubí s výrazným designem, průkopnickými technologiemi a precizním zpracováním splňující ty nejvyšší nároky na hliníkovou střechu. Důkazem kvality je záruka 40 let.

OPTIMÁLNÍ PRO REKONSTRUKCE

Díky nízké hmotnosti je možné ušetřit náklady za nosnou konstrukci krovu

Starý dům, nová střecha – to, co zní tak jednoduše, může být při zakrytí tradičními střešními taškami velmi náročné a drahé. Až příliš často je nutné připravit starý krov střechy z důvodů statiky na několik tun těžkou zátěž moderních tašek pomocí drahé vnitřní konstrukce a vyztužení. S mnohanásobně lehčí hliníkovou střechou od společnosti PREFA nejsou dodatečná zpevnění nutná téměř nikdy. Novou hliníkovou střechu můžete rychle a bez komplikací namontovat na starý střešní krov.

Zdroj: PREFA

KOMPLETNÍ SYSTÉM

Kompletní systém PREFA umožňuje optimální sladění střechy, žlabů, svodů a fasády

PREFA není pouze specialista pro silné střechy, ale vyrábí také vysoce kvalitní střešní odvodňovací systémy, fasády a montážní systémy pro solární řešení. S více než 4000 různými produkty z hliníku nabízí ideální celkové řešení pro kreativní a obsáhlé ztvárnění střech a fasád.

IDEÁLNÍ ŘEŠENÍ

Vysoká kvalita a dlouhá životnost, jakož i skutečnost, že hliníkové střechy a fasády nekorodují a nemohou se dlouhodobě znečistit, jsou příčinami, proč stále více stavitelů sahá po kvalitních produktech PREFA. Rozličné systémy nabízí vhodná řešení pro každý dům.

09 CH Meilen Flexhouse 1700
Zdroj: PREFA

ZÁRUKA 40 LET

Hliník dokazuje kvalitu na celý život

Nekoroduje. Nerozbije se. Hliníková střecha PREFA je kvalitní produkt vyráběný v Rakousku a Německu. Je zpracován profesionálně a svědomitě. A je zušlechtěný dvouvrstvým vypalovaným lakováním – úpravou P.10 s barevnou stálostí. Proto je na produkty PREFA poskytována záruka 40 let.

Zdroj: PREFA

ZÁKAZNICKÝ SERVIS

On-line, po telefonu či osobně

Bezplatné zaslání podkladů, vzorků či zpracování fotomontáže s produkty PREFA, pro jasnější představu, jak bude nová krytina domu slušet, je samozřejmostí, to vše je možné objednat on-line, popřípadě se spojit telefonicky se zákaznickým servisem, či si vyžádat návštěvu technika přímo na stavbě. PREFA je silná i ve svém servisu!