Koupelnové žebříky jsou dnes k dostání v řadě modifikací. Můžete si vybrat z mnoha typů i rozměrů, které ovlivní výsledný tepelný výkon.

Koupelnové žebříky KORALUX můžete zapojit nejen na klasickou otopnou soustavu, ale vyrábějí se i jako samostatná přímotopná elektrická tělesa.

Využijete je tedy i tehdy, když nechcete zasahovat do otopné soustavy. Výhodu elektrického připojení oceníte při rekonstrukci, pokud si nechcete vysekat obklady, ale jen připojit žebřík.

KORALUX LINEAR CLASSIC – M | Zdroj: Korado

Čerstvou novinkou v segmentu koupelnových těles od největšího českého výrobce radiátorů KORADO je nový model KORALUX NEO.

Jedná se o designový radiátor se spojnicí pouze po jedné straně. Žebřík lze tedy instalovat dle potřeby na pravou či levou stranu. Disponuje jednostranným pravým nebo levým spodním připojením. Výkony nabídne srovnatelné se standardní řadou KORALUX, stejně tak se můžete těšit i na lakování v téměř 200 odstínech RAL vč. nové matné černé. Originální příslušenství ve formě sušáků a věšáků lze použít i k této novince.

V prodeji od ledna 2021.

KORALUX NEO | Zdroj: Korado

Většinu modelů KORALUX lze využít i pro kombinované vytápění (teplá voda – elektřina), díky sadě pro elektrické vytápění s regulátorem i bez regulátoru teploty. Ideální varianta pro dotápění mimo topnou sezónu.

Všechna tělesa KORALUX disponují nejen uchycením ke stěně, ale také méně obvyklým prostorovým uchycením díky stěnovým konzolám. Získáte tím praktickou příčku, kterou opticky oddělíte například prostor toalety. Na tělesa je značkou KORADO standardně dávána záruka 5 let.