V dnešní době prudce roste poptávka po instalaci systémů řízeného větrání s rekuperací tepla. Nabízet správné komponenty pro větrací systém, který vždy funguje, vyžaduje velké zkušenosti. Proč tedy sáhnout pro řešení Zehnder?

Požadavky na tyto systémy jsou do značné míry dané platnou legislativou. Nabídka řešení, které na první pohled těmto požadavkům odpovídají, je na trhu poměrně široká. Zehnder proto nabízí základní shrnutí vlastního přístupu, jež stojí za úspěchem švýcarské značky, největšího evropského výrobce větracích jednotek s rekuperací tepla pro rodinné domy a byty s dlouhou tradicí.

Komfortní větrací jednotky Zehnder – řešení pro každý objekt a rozpočet. Systém komfortního větrání s možností prodloužené záruky 5 let, bez cenového navýšení. | Zdroj: Zehnder

Zkušenosti jsou nezbytné

Stále více předpisů, norem a rostoucí požadavky na výkonnost a energetickou úsporu ztěžují nalezení vhodných řešení i snahu se odlišit. Zehnder má rozsáhlé zkušenosti ve vývoji, výrobě a distribuci systémů větrání a patří k průkopníkům na tomto trhu.

Jedině volbou kvalitních větracích jednotek i rozvodů vzduchu získá zákazník ve svém rodinném domě to, co od systému větrání očekává = neustále čerstvý čistý vzduch. | Zdroj: Zehnder

Podpora a opora pro všechny partnery

Kromě základního poradenství a spolupráce na návrhu a realizaci poskytujeme kvalitní servisní služby, a to v kterékoli fázi projektu i po jeho ukončení. Odborníkům nabízíme vždy k dispozici odpovídající technickou podporu. Navíc díky rozsáhlé nabídce školení firmy Zehnder se může každý zájemce z řad partnerů – od realizačních firem přes obchodníky až po architekty a projektanty – stát expertem na komfortní větrání a získat tak dodatečnou konkurenční výhodu.

Patentovaný antibakteriální a antistatický hladký povrch Clinside výrazně snižuje usazování prachu, zajišťuje čistý a hygienický provoz. | Zdroj: Zehnder

Desatero nejen pro zákazníky

Pro naše partnerské firmy, jež působí v každodenním kontaktu s koncovými zákazníky, jsme připravili základní „desatero“ argumentů, proč si vybrat systém komfortního větrání s rekuperací tepla od firmy Zehnder.

  1. Kompletní systém. Komfortní pro všechny zúčastněné – systém Zehnder poskytuje všechny potřebné prvky od jediného výrobce. Perfektně sladěné komponenty lze snadno navrhovat, instalovat, provádět jejich údržbu a čištění. Uživatelsky přívětivá obsluha poskytuje komfort při každodenním ovládání.
  2. Kvalita ventilačních jednotek. Větrací jednotky Zehnder přesvědčují prvotřídním provedením, maximální energetickou účinností, nízkou spotřebou a výjimečně tichým povozem. Dosahují až 95% účinnosti rekuperace tepla.
  3. Optimalizace vlhkosti. Unikátní entalpické výměníky, které mohou být součástí téměř všech větracích jednotek, jsou schopné díky speciálním membránám z odváděného vzduchu předávat do přiváděného vzduchu nejen teplo, ale až 73% vlhkosti.
  4. Zdraví především! Originální filtry Zehnder splňují nejpřísnější kritéria normy „ISO ePM1″. Zabraňují vdechování těch nejmenších částic a tím významně přispívají k lidskému zdraví.
  5. Hygienické rozvody. Patentovaný antibakteriální a antistatický povrch vnitřních rozvodů Clinside výrazně snižuje usazování prachu, zajišťuje čistý a hygienický provoz.
  6. Žádný průvan, skvělý design. Designové mřížky a ventily Zehnder se hodí do jakéhokoliv interiéru. Nové ploché ventily ComfoValve Luna díky své inovativní konstrukci s využitím tzv. Coandova efektu zajišťují extrémně tiché proudění vzduchu bez průvanu.
  7. Pro každý rozpočet. Zehnder nabízí širokou paletu výrobků a individuálních řešení vhodných pro každý rozpočet.
  8.  Nejdelší záruka. Na všechny prvky komfortního větrání Zehnder lze získat prodlouženou záruku 5 let – a to bez cenového navýšení.
  9. Bezplatný návrh. Techničtí specialisté firmy Zehnder bezplatně navrhnou ten nejvhodnější systém větrání pro vybraný dům nebo byt dle platných norem vč. cenové nabídky s položkovým rozpočtem.
  10. Montáž a podpora. Zehnder nabízí špičkový servis před i po instalaci, zahrnující také poradenství před montáží včetně obhlídky přímo na stavbě, kvalitní instalaci a správné uvedení do provozu.
„Hvězdicovitě“ navržené rozvody vzduchu, hladký vnitřní povrch větracích trubek Zehnder a přístup ke všem součástem umožňují snadné a důkladné čištění. | Zdroj: Zehnder

Závěrem

Komfortní větrání realizované s produkty firmy Zehnder je optimalizováno podle požadavků odborníků, projektantů a architektů, ale stejně tak i dle potřeb koncových uživatelů.