Okenní modely KF 510 a HF 510 a designové domovní dveře jsou novinkami v nabídce firmy Internorm. Vývojoví specialisté evropského lídra v oblasti výroby oken dokazují třemi produktovými inovacemi, že Internorm udává tempo v oblasti designu, inovací i komfortu bydlení.

„Logickým krokem je přinést již zavedený a oceňovaný princip designu KF 520 na trh v dalších vývojových variantách. Oba nové modely oken lze perfektně kombinovat, vytvářejí jedinečný interiér s nejvyššími bezpečnostními standardy a vyznačují se vynikající estetikou,” shrnuje novou nabídku Christian Klinger, spolumajitel a mluvčí Internormu. Společnost dále uvádí na trh nové designy vchodových dveří, které vytvořil nadějný návrhář Denis Vesel.

Rok inovací

„Všechny tři nové produkty spojuje dokonale sladěný design v kombinaci s inovativní technologií. Naši zákazníci by se měli po příchodu domů cítit bezpečně a pohodlně a užívat si ve svém obydlí výjimečné pohody, to je naší nejvyšší prioritou. To vše nabízejí oba nové modely oken HF 510 a KF 510 v kombinaci s novými designovými vchodovými dveřmi,” je přesvědčen Christian Klinger.

Úsporný rám a vyšší propustnost světla – okno Internorm KF 510

Revoluční design prémiového okna KF 520 se u nového okna KF 510 stává novým standardem: extrémně úzký rám zvyšuje podíl skla, a nabízí tak největší možný vstup světla. Jedinečný a bezkonkurenční systém závorování I-tec Secure zajišťuje vedle puristického vzhledu oken také vynikající ochranu proti vloupání: místo vyčnívajících zamykacích čepů využívá Internorm integrované závorovací klapky, které téměř znemožňují vypáčení okna. Díky tomuto systému není v rámu žádné vyčnívající kování, což zajišťuje hladký povrch, který se extrémně snadno čistí a udržuje.

„S oknem KF 510 nabízí Internorm nový designový standard pro širokou cílovou skupinu. V kombinaci s naší patentovanou a převratnou závorovací technologií I-tec Secure nastavujeme také nové standardy z hlediska bezpečnosti a inovací v celém okenním průmyslu,” říká k inovaci produktu Christian Klinger.

Všechna okna Internorm jsou standardně dodávána s prémiovým sklem ECLAZ, které díky 77% propustnosti světla a 60% prostupu zářivé sluneční energie dodávají do interiéru znatelně více denního světla a současně s tím snižují energetickou ztrátu okna.

Sídlo firmy IFN Internorm v Traunu, která udává tempo v oblasti designu, inovací a komfortu bydlení.

Sídlo firmy IFN Internorm v Traunu, která udává tempo v oblasti designu, inovací a komfortu bydlení.

Přírodní, energeticky úsporné a kombinovatelné dřevohliníkové okno HF 510

Okno Internorm HF 510 vydává do vnitřního prostředí přirozené teplo a má co nabídnout i vizuálně – elegantní design s velmi úzkým rámem z něj dělá nejštíhlejší dřevohliníkové okno v řadě Internorm. Speciální I-tec zasklení a I-tec jádro od firmy Internorm zajišťují vynikající tepelnou izolaci a maximální stabilitu. Jednotlivé barvy a povrchy – jako je smrk, modřín, dub, jasan a ořech – nabízejí četné možnosti provedení. „Nároky na komfort bydlení, individuální design a zdravé prostředí neustále rostou. Nové HF 510 přesně splňuje tyto potřeby a je také nejtenčím dřevohliníkovým oknem v této řadě,” shrnuje výhody Christian Klinger.

Okna HF 510 a KF 510 mají zvenčí jednotný, moderní vzhled, zároveň je možné zevnitř variovat barvy, druhy dřeva i kliky dle individuálních potřeb. To znamená, že tyto dva produkty lze dokonale kombinovat.

Jedinečný a bezkonkurenční závorovací systém I-tec Secure zajišťuje oknu KF 510 vynikající ochranu proti vloupání.

Jedinečný a bezkonkurenční závorovací systém I-tec Secure zajišťuje oknu KF 510 vynikající ochranu proti vloupání.

Vchodové dveře Internorm jsou vždy jedinečné

Sofistikovaný design, špičková kvalita a stoprocentně rakouská výroba – to jsou žhavé novinky v sortimentu domovních dveří. „Dveřmi v novém, revolučním designu jsme dosáhli skutečného milníku,” říká hrdě Christian Klinger. Za kreativním návrhem nových vchodových dveří stojí designér Denis Vesel, který podotýká: „Na začátku spolupráce jsme se rychle shodli na tom, že bychom v designu dveří mohli nastavit nová měřítka, dalece přesahující obvyklý standard na trhu.”

Cílem bylo vytvořit dokonalý mix moderního, atraktivního, a přesto nadčasového vzhledu: „Vchodové dveře jsou důležitým designovým prvkem v domě. Nový vzhled designových dveří zprostředkovává puristickou a nadčasovou eleganci. To je zásadní, protože se bavíme o produktech s velmi dlouhou životností, které by i po mnoha letech měly přinášet stejnou radost,” pokračuje Vesel.

Vchodové dveře lze dokonale přizpůsobit individuálním požadavkům. Velký výběr z různých designů a variant provedení v kombinaci s nejrůznějšími barvami, klikami, skly a světlíky dělají z každých dveří unikát. Díky vlastnímu vývoji není Internorm závislý na žádném výrobci systému a záměrně klade vlastní požadavky na kvalitu, které překračují standardy trhu. Každé dveře jsou vyráběny individuálně dle požadavků zákazníka, každé dveře jsou tedy jedinečné.

Nové plastové a plasthliníkové okno KF 510 přesvědčí extrémně štíhlým rámem. Ten zvyšuje podíl skla a nabízí tak maximální průnik světla.

Nové plastové a plasthliníkové okno KF 510 přesvědčí extrémně štíhlým rámem. Ten zvyšuje podíl skla a nabízí tak maximální průnik světla.

Inovace a design firmy Internorm

Internorm je již mnoho let novátorským lídrem a udává trendy v oblasti výroby oken. Tento hornorakouský výrobce již v minulosti upoutal pozornost revolučními technologiemi a vášní pro inovace a stanovil nová měřítka, která byla později přijata jako standard v celoevropském okenním průmyslu. Ať už jde o trojité zasklení, lepení izolačního zasklení do rámu křídla, revoluční inovační řadu známou pod názvem I-tec nebo prémiové produkty a inovace digitálních služeb – tím vším Internorm pravidelně potvrzuje svou průkopnickou roli ve vývoji orientovaném na okenní a dveřní systémy budoucnosti.

„Novými modely dokazujeme, že Internorm znamená jedinečný design, vášeň pro produkt a jeho kvalitu. Jako lídr v oblasti inovací vnímáme, že je naší povinností nadchnout zákazníky jak novými, tak stávajícími produkty,” shrnuje na závěr Christian Klinger.