Nový interiérový nátěr Primalex Bacteria Resist obsahuje ionty stříbra, díky kterým vám pomůže v boji proti infekcím způsobeným škodlivými bakteriemi, řasami a plísněmi. Tato omyvatelná barva nové generace je proto ideální volbou zejména do prostorů s přísnými hygienickými standardy nebo do prostředí, v němž žijí osoby se sníženou imunitou či s alergiemi.

Revoluční nátěr Primalex Bacteria Resist byl vyvinut tak, aby účinně bránil tvorbě bakterií a plísní. Díky technologii ACTIVE SILVER (aktivní ionty stříbra) se na natřených stěnách vytváří film, který odolá až 150 druhům bakterií. Škodlivé mikroorganismy si navíc vůči němu nevybudují odolnost.

Laboratorně ověřená kvalita

Stříbrná složka nátěru deaktivuje bakteriální buňky a zabraňuje jejich dalšímu šíření. Pokles počtu bakterií o 99,9 % po jeho aplikaci prokázaly dokonce i přísné testy německé laboratoře THOR. Tento vnitřní nátěr je navíc rezistentní i vůči škodlivým bakteriím jako Escherichia coli nebo zlatý stafylokok. Díky svému složení bez rozpouštědel a změkčovadel je šetrný nejen ke zdraví, ale také k životnímu prostředí.

popisek

Omyvatelný a hygienický nátěr

Barva vytváří tvrdý a vysoce omyvatelný povrch odolný vůči prachu, běžným skvrnám i dezinfekčním přípravkům. I po omytí si přitom zachová svůj matný vzhled, barvu i ochrannou stříbrnou složku. „Je tak skvělou volbou do prostorů s přísnými hygienickými standardy, jako jsou nemocnice, lékařské a veterinární ordinace, hotely, jídelny nebo restaurace. Dále se hodí do prostředí, ve kterém žijí děti, osoby se sníženou imunitou, alergici nebo starší lidé, jako jsou školy, domovy důchodců, dětské pokoje nebo ložnice,“ doplňuje Radek Kříž, technický poradce značky Primalex. Díky vysoce kvalitní disperzi nátěr navíc umožňuje stěnám “dýchat”, takže ho můžete použít i ve vlhkých místnostech, jako jsou kuchyně nebo koupelny.