Divize betonu společnosti CEMEX nabídne v roce 2022 novou řadu cementových litých potěrů CEMLEVEL 400. Tento produkt, který byl vyvinut a testován v technologickém centru CEMEX v Pardubicích ve spolupráci s divizí přísad CEMEX Admixtures, představuje novou generaci litých cementových podlahových potěrů.

Díky novým generacím plastifikačních přísad CEMEX Admixtures je u nové řady cementových litých potěrů dosaženo lepšího rozlivu a s tím související rovinnosti povrchu. A nejen to. S pomocí inovativní technologie ISOKHORE (unikátní systém CEMEX Admixtures jako řešení vnitřního a externího ošetření betonových směsí) byl především redukován projev smršťování hmoty během jejího zrání a vysychání.

Potěry CEMLEVEL 400 nevyžadují
dodatečné externí ošetření směsi.

Potěry CEMLEVEL 400 nevyžadují dodatečné externí ošetření směsi.

Potěry řady CEMLEVEL 400 jsou jemnozrnné, a tím pádem snadněji čerpatelné. To umožňuje ve větší míře využít na trhu rozšířená šneková čerpadla. Také jsou nyní dostupnější, spolehlivější a splňují stále náročnější požadavky. Potěry řady CEMLEVEL 400 jsou k dispozici u vybraných realizačních firem skupiny CEMEX Xperts.

Potěry řady CEMLEVEL 400 jsou jemnozrnné a
snadněji čerpatelné. To umožňuje ve větší míře využít na trhu rozšířená šneková čerpadla.

Potěry řady CEMLEVEL 400 jsou jemnozrnné a snadněji čerpatelné. To umožňuje ve větší míře využít na trhu rozšířená šneková čerpadla.

Výhody potěrů CEMLEVEL 400:

  • Lepší rozliv pro rovinnost povrchu a usnadnění broušení.
  • Nevyžaduje dodatečné externí ošetření směsi.
  • Mají prodlouženou dobu tekuté konzistence.
  • Jsou čerpatelné šnekovými čerpadly.
  • Rovnoměrnost ošetření povrchu díky parafinovému přípravku, jenž je součástí směsi.
  • Snížené riziko kroucení a vzniku prasklin při vysychání.