Jednou z možností, jak podpořit jedinečnost a charakter interiéru, jsou tmavá dveřní kování. Avšak co když chceme eleganci interiéru přenést i na vstupní dveře?

Model COBRA Tower+ BlackLine představuje jeden z vrcholných modelů kolekce bezpečnostních kování Cobra –  má bezpečnostní certifikát BT3 (tzn. poskytuje vysokou ochranu, certifikováno dle ČSN EN 1906) a už svým masívním vzhledem vyjadřuje odolnost vůči jakýmkoliv pokusům o poškození či prolomení nezvanými návštěvníky.

Štítové řešení vyznává osvědčený a klasický přístup k designu ochranných kování na vstupních dveřních, přidanou hodnotou modelu TOWER+ je však jeho unikátní černé provedení. Matný černý povrch je ideální pro moderní projekty, kde se počítá s tmavými stylotvornými prvky v interiéru včetně černých interiérových kování. V takovém případě představuje elegantní bezpečnostní kování TOWER+ ideální řešení.

Zdroj: COBRA

Model Tower+ je součástí široké kolekce tmavých dveřních kování Black Line, která zahrnuje nejen další tři designové modely černých bezpečnostních kování (Apollo, Mars, Tower a C101), ale i přes 150 variant tmavých a černých kování vhodných do interiéru. Celá kolekce Black Line tak nabízí příležitost vyřešit všechny dveřní i okenní kliky v jednotném moderním stylu.

Zdroj: COBRA